Sometimes, I feel like I would like to share something with my old friends, new friends and my family members. This is just a place where I, my friends and my family members can share our ideas and our interests.
Wednesday, February 16, 2011
မုုန္ညင္းဖူးခ်ဥ္ရည္၊ ရုုံးပေတသီးေၾကာ္ ငါးဟင္းဆီျပန္ နဲ ့ငပိေထာင္း
မုုန္ညင္းဖူးခ်ဥ္ရည္ထဲ ကိုု ေဂၚရခါးသီး နဲနဲ ထဲ့ထားပါတယ္။
ၾကက္သြန္ျဖဴ၊ နီ နဲ ့ ျငဳတ္သီးအၾကမ္းမွုုန္ ့နဲနဲ ဆီသတ္ ျပီး ဟင္းခတ္မွုုန္ ့နဲ ့ေၾကာ္ထားတာပါ။
ေရးေနတာ က သဘာ၀ထိန္းသိမ္းေရး အေၾကာင္း တင္တာက ဟင္းေတြ။ အင္းေလ....ဒီလိုုဘဲ ရည္ရြယ္ထားတာ နဲ ့ လုုပ္ျဖစ္သြားတာေတြ က လဲြေနက်၊
ေရာက္မွေတာ့ အားေပးသြားပါေတာ့ ေနာ္။
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
ခ်ဥ္ရည္ ဟင္းစားခ်င္တယ္
ReplyDeleteငါးပိေထာင္းစားခ်င္တယ္
ငါးဟင္းက မေန႔ကပဲ ခ်က္ထားတယ္ း)
ရံုးပေတသီးလည္း ရွိေနတယ္ ေၾကာ္စားအံုးမွ :)
You also didn't sleep until that late (or may be that early) like me!!!!!
ReplyDeleteခ်ဥ္ရည္ဟင္းလည္း စားပါ။ ငါးပိေထာင္း လည္းစားပါ။ ငါးဟင္းေတာ့ လဲ စားရေအာင္။ ႐ုုံးပေတသီးေတာ့ မရင့္သြားခင္ ေၾကာ္စားလိုုက္ရင္ ေကာင္းမယ္။
ေအာက္မွာ ဟင္းအသစ္ ေတြ ၂ ပိုု ့စ္ ရွိေသးတယ္။ အားတဲ့အခ်ိန္ လဲွ ့ျပီး သံုုးေဆာင္လိုုက္ပါ ဦးေနာ္။
ဟင္းေတြအကုန္လံုးရွယ္ပါပဲလား။
ReplyDeleteဝက္သားကလြဲရင္အကုန္ႀကိုက္၊
အကုန္စားသြားၿပီေနာ္။
လမင္းေလးေရ..စားစားအားမနာနဲ ့စား။ ေနာက္လူလာရင္ ထပ္ခ်က္ျ႔ပီး တင္ေပးလိုုက္မယ္။
ReplyDelete