Sometimes, I feel like I would like to share something with my old friends, new friends and my family members. This is just a place where I, my friends and my family members can share our ideas and our interests.

Wednesday, February 16, 2011

သီးစံုုခ်ဥ္ရည္၊ ပဲပုုတ္ေစ့ေၾကာ္ နဲ ့ ၾကက္ဥေခါက္ေၾကာ္





 ဓါတ္ပံုုမ႐ိုုက္ထားမိ လိုု ့ ဟိုုတုုန္းက႐ိုုက္ထားတဲ့ပံုုကိုုတင္လိုုက္ပါတယ္။ သူကအေနေတာ္၊ ကိုုယ္ကၾကြမ္းၾကြမ္း၊

3 comments:

  1. ပဲပုပ္ေစ့ကို အဲလိုေလးျဖစ္ေအာင္ ဘယ္လိုေၾကာ္တာလဲဟင္.. ပံုေလးၾကည့္ျပီး ခ်က္စားခ်င္လို႔.. :)

    ReplyDelete
  2. Sunny..ေရ
    ဒါခ်က္တာလြယ္ပါတယ္..႐ိုုး႐ိုုးပါဘဲ။
    ၾကက္သြန္နီကိုု ေသးေသးႏုုပ္ႏုုပ္လွီး၊ အျဖဴကိုုမညက္တညက္ထုု၊ ျငဳတ္သီးအၾကမ္းမွုုန္ ့နဲ ့ဆီသတ္။ ခရမ္းခ်ဥ္သီး ေလးထဲ့ခ်င္ရင္ တစိပ္ သိုု ့ေသးရင္ တျခမ္းေလာက္ထဲ့။ (အႏွစ္ဟင္းလိုုခ်က္တာမဟုုတ္လိုု ့အမ်ားၾကီးမလိုုပါဘူး။) ဆီသတ္တဲ့ ထဲကုုိ ပဲပုုပ္ေစ့ကေပါ့ရင္ ဆားေလးနဲနဲထဲ့။ ျပီးေတာ့ပဲပုုပ္ထဲ့။ သိပ္မေျခာက္သြားေအာင္ ေရေလးနဲနဲေလးထဲ့။ ခပ္စိုုစိုုျဖစ္ေနတုုန္းမွာ ျငဳတ္သီးစိမ္းညွပ္ထားတာထဲ့။ ေရေလးလည္း ေျခာက္ ျငဳတ္သီးစိမ္းလည္း စိမ္းစိမ္းေလးနဲ ့က်က္။ မခ်ခင္နံနံပင္အုုပ္။

    (ဒီမွာေတာ့ပဲပုုပ္ကအိေနေတာ့ႏူးေအာင္ခ်က္စရာမလိုုပါဘူး။ မာရင္ေတာ့ ေထာင္းရင္ေထာင္း ေရနဲနဲပိုုထဲ့ ျပီးအိေအာင္တည္ရင္တည္ပါ။)
    ဒီပံုုမွာ ခ်က္ထားတဲ့ပဲပုုပ္ က ဂ်ပန္ပဲပုုပ္ပါ။ နသိုု လိုု ့ေခၚတယ္ထင္ပါတယ္။ ကိုုရီးယားကလည္းလာပါတယ္။ ကိုုရီးယားလည္းေကာင္းပါတယ္။

    ReplyDelete
  3. ေက်းဇူးပါ မမ.. :)

    ReplyDelete

မွတ္ခ်က္ေလးေတြကိုုရင္းႏွီးခင္မင္စြာေပးႏုုိင္ပါတယ္ရွင္။ ေက်းဇူးတင္လွ်က္ပါ။