လြမ္းေနရတဲ့ခ်ဥ္ေပါင္ေၾကာ္ေလ။
ခ်ဥ္ေပါင္နဲနဲေလးနဲ ့ႏြမ္းႏြမ္းၾကီးကုုိ၀ယ္လာျပီး မ်ွစ္နဲ ့ေၾကာ္တယ္ေလ။
မစားရတာၾကာလွျပီဆုုိေတာ့ေပ်ာ္လိုုက္တာ။ ေၾကာ္ေနကတည္းကတအားေမႊးေနတာေလ။
ထံုုးစံအတုိင္းၾကက္သြန္ျဖဴ၊နီနဲ ့ငရုုတ္ၾကမ္းမွုုန္ ့ကိုုဆီသတ္၊ ပုုဇြန္ေျခ ာက္မွုုန္ ့ထဲ့။ မွ်စ္ထဲ့ ငံျပ ာရည္ထဲ့။
ငါးပိမထဲ့ထားဘူး။ ဒီကခ်ဥ္ေပါင္ေတြက သိပ္မခ်ဥ္လိုု ့။ ျပီးေတာ့အလုုပ္ထဲမွာလည္းအနံ ့ထြက္မွာစိုုးလိုု ့။
လံုုးထားတဲ့ခ်ဥ္ေပါင္ထဲ့ အရသာျမည္း။ ပုုဇြန္ေျခ ာက္နဲ ့ငံျပ ာရည္နဲ ့တင္ အုုိေခပါတယ္။ ဆီျပန္ခါနီးေတာ့ ငရုုတ္သီးစိမ္းညွပ္ထားတာထဲ့။ နံနံပင္ထဲ့။ အုုိးခ်...စားဘုုိ ့အဆင္သင့္ေပါ့။
အဲဒီေန ့က အင္ဒီးယန္းဆုုိင္မွာ ငါးေျမြထုုိးလည္းေတြ ့လိုု ့၀ယ္လာခဲ့တယ္။ မစားရတာၾကာလွျပီဆုုိေတာ့ၾကိဳက္တယ္မၾကိဳက္တယ္သိပ္မရွိလွေပမဲ့ငါးေျခ ာက္လုုပ္မလားဆုုိျပီး၀ယ္လာခဲ့တယ္။
အိမ္ေရာက္ေတာ့ ေလးငါးေကာင္ကိုု မဆလာနဲ ့ဆီျပန္ခ်က္လုုိက္ျပီးက်န္တာအားလံုုးဆားနယ္ျပီးငါးေျခ ာက္လွမ္းလိုုက္တယ္။ ေပါ့ေပါ့ေလးစားလိုု ့ေကာင္းတယ္။
အိုုင္အိုုရာ ့မမက ငါးေျမြထုုိးေျခ ာက္ေၾကာ္နဲ ့ထမင္းအဆာေျပစားရတာၾကိဳက္တယ္။ မမကိုုသတိရမိတယ္။
|
က်က္ျပီ။ |
|
ဒီတစ္ပန္းကန္ပဲရတယ္။ |
|
အေျခ ာက္လွမ္းထားတာ။ |
|
ငါးေျမြထုုိးမဆလာဆီျပန္။ ခ်စ္ခ်စ္ ငါးမစားတဲ့သူေတာင္ေတာ္ေတာ္ၾကိဳက္သြားတယ္။ |
|
ငါးပိရည္ထဲငရုုတ္သီးထဲ့ျပဳတ္ |
|
အင္ဒီးယန္းဆုုိင္ကေျမပဲ။ ျမန္မာေျမပဲနဲ ့အရမ္းတူတယ္။ သူ ့အၾကိဳက္ပဲဆုုိပါေတာ့။ | |
|
ငရုုတ္သီးနဲ ့ၾကက္သြန္ျဖဴနဲ ့ၾကိတ္ထားတာထဲ့။ ပုုဇြန္ေျခ ာက္ထဲ့။ ေမႊးေနတာဘဲ။ |
|
ေျမပဲေၾကာ္ရင္ဆီနဲနဲေလးဘဲလုုိတယ္။ အမ်ားၾကီးထဲ့ဘုုိ ့မလိုုဘူး။ မွန္မွန္ေတာ့ေမႊေပးေနမွ။ ဒါမွ အက်က္ညီတယ္။ အားလံုုးက်က္ရင္အနံ ့ေလးကလည္းေမႊးလာေရာ။ အေရာင္လည္းေျပ ာင္းလာတယ္။ မတူးေအာင္သတိထားရတယ္။ မီးသိပ္မ်ားရင္လည္းကြ်မ္းသြားေရာ။ ဒီက အကိုုတစ္ေယာက္ကေျပ ာဘူးတယ္။ အေမရိကားက ေျမပဲၾကီးေတြကအီးေပါေလာေျမပဲတဲ့။ အရြယ္ၾကီးျပီးဘာမွအရသာမရွိဘူးတဲ့။ ဒီေတာ့အုုိင္အိုုရာတုုိ ့ႏွစ္ေယာက္ကေျမပဲေတြ ့ရင္ အီးေပါေလာေျမပဲၾကီးေတြလိုု ့ေနာက္ျဖစ္ၾကတယ္။ အုုိင္အိုုရာက ပဲေတြသိပ္မၾကိဳက္လွဘူး။ ဒီေရာက္ေတာ့အရင္မစားတာ ေတြငတ္ငတ္နဲ ့စားရင္း စားျဖစ္လာတာ။ |
|
ခ်ဥ္ေပါင္ေၾကာ္နဲ ့တဲြစားဘိုု ့ၾကက္သားျပဳတ္ေၾကာ္ရုုိးရုုိးေလး။ မကုုန္ႏုုိင္လိုု ့နဲနဲခ်င္းခဲြခ်က္ထားတာ။ |
|
စားလိုု ့ရပါျပီ။ |
|
ငါးပိရည္ကေတာ့ရွယ္ေနာ္။ |
|
ၾကက္သားကေတာ့နဲနဲပဲစားျဖစ္ပါတယ္။ အတုုိ ့ေတြ နဲ ့ခ်ဥ္ေပါင္ေၾကာ္နဲ ့တင္သေဘာက်ေနတာ။ |
|
ငါးေျမြထုုိးဆီျပန္ |
|
မထူးဘူး ။ ဟင္းလုုိက္သြားေအာင္ အရည္ေသာက္ပဲနီေလးနဲ ့ၾကာဆံပါခ်က္လိုုက္တယ္။ ပဲကိုုေရနဲနဲ ဆီနဲနဲနဲ ့လံုုး။ ျပီးေတာ့မွေရထဲ့ျပီးထား။ မေ၀ေအာင္သတိထား။ ပဲခ်က္တုုိင္းေ၀လိုု ့သန္ ့ရွင္းေရးလုုပ္ရတာစိတ္ကိုုကုုန္ေရာ။ ႏူးသြားမွ လိုုသေလာက္ေရဆူထပ္ထဲ့တယ္။ ပဲႏူးေတာ့မွ ဆားထဲ့ အရသာျမည္း။ၾကာဆံထဲ့။ ပဲကခ်ဳိျပီးသားဆုုိေတာ့ဆားနဲ ့တင္အိုုေခပါတယ္။ အုုိင္အုုိရာကေတာ့ငံျပ ာရည္နဲနဲေလးထဲ့တယ္။ ဂ်င္း၊ ၾကက္သြန္ျဖဴ။ နီ နဲ ့ပ်ဥ္ေတာ္သိမ္ရြက္ဆီသပ္ထဲ့လုုိက္တာနဲ ့ေမႊးသြားေရာ။ |
|
တုုိ ့စရာ ရွိတာေလးေတြျပဳတ္ထဲ့။ လွီးထဲ့။ |
|
ျမန္မာျပည္မွာတုုန္းကခဏခဏခရီးထြက္ရတယ္ေလ။ နယ္မွာမနက္စာဆုုိ အေ၀းေျပးလမ္းေပၚမွာ ထမင္းဆီဆမ္း ေျမပဲေလး ဆတ္သားေျခ ာက္ေလး။ ဆိတ္သားလံုုးေၾကာ္ေလးေတြ နဲ ့သရက္ခ်ဥ္သုုတ္ေလးေတြနဲ ့တဲြစားျဖစ္တယ္။ ခ်စ္ခ်စ္ကေတာ့ဒီလိုုေၾကာ္ေပးထားရင္သိပ္ၾကိဳက္ေပါ့။ အုုိင္အိုုရာတုုိ ့မိဘေတြလည္းေျမပဲေၾကာ္ၾကိဳက္ၾကတယ္။ |
|
ဦးဆံုုးထဲ့တာငါးပိရည္။ း) အဲဒီေန ့ကသူမရွိဘူး တစ္ေယာက္တည္းစားရတယ္။ မ်က္ေစ့ေလးနဲ ့အားေပးသြားအုုန္းေနာ္။ | | | |
|
|
|
|
|
|
အုုိင္အိုုရာတုုိ ့အေမကခရီးသြားရင္ အျမဲတမ္း ၾကက္သားျပဳတ္ေၾကာ္ရယ္၊ ခ်ဥ္ေပါင္ေၾကာ္ ရယ္ ငါးပိေၾကာ္ရယ္၊ လက္ဖက္ရယ္ ၾကက္ဥျပဳတ္ရယ္ လုုပ္သြားေလ့ရွိတယ္။ အဲဒါနဲ ့ေနာက္ေန ့က်ေတာ့ငါးပိေၾကာ္ နဲ ့လက္ဖက္နဲ ့ပါအေမ့အလြမ္းေျပတဲြစားလိုုက္ေသးတယ္။
ဟင္းအသစ္မေတြ ့လိုု ့ျပန္သြားရတဲ့သူေလးေရ..တင္ေပးလိုုက္တယ္ေနာ္။
ေနာက္အသစ္မေမ်ွာ္နဲ ့အုုန္းေနာ္။ း) အဆင္ေျပသလုုိ အခ်ိန္အားလူအားနဲ ့မုုဒ္ေလးရွိမွလည္းတင္ျဖစ္ပါတယ္။
လာလည္သူအားလံုုးကုုိေက်းဇူးတင္ပါတယ္ရွင္။
ခ်စ္ခင္ေသာ...
အိုုင္အိုုရာ
|
ထိုုင္းကလာတာပါ။ အေကာင္လုုိက္ပါပါတယ္။ ဒီတံဆိပ္ကိုုက်မလည္းႏွစ္သက္ပါတယ္။ အမည္မသိသူေရ တင္ေပးလုုိက္ျပီေနာ္။ း) |
အိုင္အိုရာထမင္းပြဲၿမင္လိုက္ရရင္အားပါးတရနဲ.စားခ်င္စရာေတြဘဲ။
ReplyDeleteအိုင္အိုရာေမေမနဲ.ေဒၚဦးေမေမကေတာ္ေတာ္တူတာဘဲ။ခရီးထြက္ရင္
အဲဒိဟင္းေတြဘဲစားရတယ္။ခုေခတ္လိုဝယ္စားလို.မွမလြယ္ဘဲကို။
ခ်ဥ္ေပါင္စားခ်င္တယ္...
ReplyDeleteကိုယ္ခုတေလာလုပ္ရင္ ပုဇြန္ေျခာက္ကုန္ေနလို ့၊
ငါးပိဘဲထဲ့တယ္၊
တခါတေလငါးကိုအမွဳန္ ့ျဖစ္ေအာင္
ေလွာ္ၿပီးထဲ့တယ္။
ဘယ္လိုျဖစ္ျဖစ္စားေကာင္းတာဘဲ၊
ရန္ကုန္ေရာက္ရင္ဓႏုျဖဴေဒၚေစာရီဆိုင္မွာ၊
အမ်ားႀကီးသြားဝယ္တတ္တယ္။
မ..ဟင္းေတြတကယ္ျမန္မာဆန္တယ္။
အရသာရွိလိမ့္မဲ့ျဖစ္ျခင္း...
ငါးဟင္းေကာဘဲ...
တမ္းတျခင္းမ်ားစြာနဲ ့ :P
စန္းထြန္းလည္း ငါးပိမထည့္ဘူး ငံၿပာရည္နဲ ့ေၾကာ္တယ္...ဆူနမ္တို ့နားက Global Food မွာ ခ်ဥ္ေပါင္ရလို ့့ သြားတိုင္းဝယ္..ကန္တက္ကီမွာ ခ်ဥ္ေပါင္ငတ္ခဲ့သမွ် ေမရီလန္းေရာက္မွ အဝတီးေနတယ္...း) အိႏိၵယ၊ မက္ဆီကန္ေတြလည္း ခ်ဥ္ေပါင္ၾကိ ုက္တယ္ေနာ္...မမအိုင္အိုရာ ဟင္းအစပ္အဟပ္ေလးေတြက ေကာင္းလိုက္တာ..လိုက္ ခ်က္စားဦးမယ္..း)
ReplyDeleteေဒၚဦး..
ReplyDeleteဟုုတ္တယ္ေနာ္။ ၀ယ္စားလုုိ ့ရရင္လည္းသိပ္မသန္ ့ဘူးေလ။
မသန္ ့ေပမဲ့ကေလးဆုုိေတာ့အဲဒီအသည္ေတြစီက၀ယ္စားခ်င္လိုုက္တာေလ။
ဒါေပမဲ့အေမ့လက္ရာေတြကိုုမမီွဘူးဆုုိတာၾကီးေလပုုိသိလာေလဘဲ။ း)
မီးမီးေရ..
ကုုိယ္လည္းခ်ဥ္ေပါင္စားခ်င္ေနတယ္။ အင္ဒီးယန္းဆုုိင္ကလည္းလွမ္းေသးတယ္။ ကုုိယ္တုုိ ့ စန္းထြန္းစီသြားမွထင္တယ္။ သူ ့စီမွာခ်ဥ္ေပါင္ေတြေပါတယ္တဲ့။ ဟိ..
တေန ့ကမိုုးေတြသည္းၾကီးမဲၾကီးရြာေတာ့အေမ့လက္ရာေလးေတြသတိရမိတယ္။
အဲလိုုမိုုးေတြရြာေနတဲ့အခ်ိန္ေတြမ်ဳိးမွာ ခ်ဥ္ေပါင္ကိုုမွ်စ္နဲ ့ငရုုတ္သီးစိမ္းေလးအုုပ္၊ နံနံတုုိ ့ ရွမ္းနံနံတိုု ့အုုပ္ထားတဲ့ဟင္းနံ ့ေလးေမႊးေနတတ္တာ သတိရမိတယ္။ ခုုေရးရင္းေတာင္ရလာသလိုုဘဲ။ အေမကသားသမီးေတြအားလံုုးအၾကိဳက္ညီတဲ့ ၀က္သားနဲ ့ အာလူးဟင္းဆီျပန္ေလးတဲြခ်က္ထားတတ္တယ္။ ငါးပိရည္ကေတာ့ဇလံုုတုုိ ့ အုုိးခပ္လတ္လတ္တိုု ့နဲ ့ကုုိယ္ေဖ်ာ္သလိုုစတုုိင္မ်ဳိးအမ်ားၾကီးေဖ်ာ္ျပီး တုုိ ့ စရာေတြျမိဳင္ေနေအာင္ျပင္ေပးထားတတ္တယ္။ ပုုဇြန္ေျခ ာက္မွုုန္ ့ အစားငါးမီးအုုံးျပီးလည္းထဲ့တတ္တယ္။ အဲဒါမိုုးနံ ့နဲ ့ေရာျပီး ခ်ဥ္ေပါင္နဲ ့မွ်စ္ဟင္းအနံ ့ကိုုသတိရေနတာ။
ဟုုတ္တယ္ ကုုိယ့္စိတ္ၾကိဳက္ဆုုိ ပံုုမွန္ကျမန္မာဆန္တဲ့ဟင္းေတြပုုိၾကိဳက္တယ္။
ရွမ္းစာ။ ကုုလားစာ၊ ကရင္စာ၊ ကခ်င္စာေတြလည္းၾကိဳက္တယ္။ ဘုုိဆန္တာနဲ ့ တရုုတ္ဆန္တာကေတာ့ သိပ္အာသီသမရွိတတ္ဘူး။ ခ်က္ေတာ့ခ်က္စားေတာ့စားပါတယ္။
ကုုိယ္ကမီးမီးကုုိျမန္မာဟင္းခ်က္ေကြ်းမယ္။ မီးမီးကကုုိယ့္ကုုိ ရွမ္းဟင္းခ်က္ေကၽြးေနာ္။ း)
စန္းထြန္းေလး..
မနာလိုုေတာ့ဘူးေနာ္။ ခ်ဥ္ေပါင္ေတြေပါတယ္ဆုုိလိုု ့။
အရင္တုုန္းက ကယ္လီဖုုိးနီးယားမွာခ်ဥ္ေပါင္စားတုုိင္း၀ယ္တုုိင္းစန္းထြန္းကိုုသတိရေနတတ္တာ။
စိတ္ကူးနဲ ့ေတာင္ပိုု ့ဘုုိ ့ေတြ းေသးတယ္။
ရံုးအားတဲ့ေန ့က်ခ်က္စားစန္းထြန္းေရ။ ငါးပိရည္ပါရင္တျခားဟင္းေတြေတာင္သိပ္မတိုု ့ ျဖစ္ပါဘူးေနာ္။
ေျမပဲကလြဲလို႔ တခုမက်န္ အႀကိဳက္ေတြခ်ည္းပါပဲ.. အထူးသျဖင့္ ခ်ဥ္ေပါင္ေပါ့.. ခ်ဥ္ေပါင္ဟင္းစားႏို္င္တာ ကံေကာင္းလိုက္တာ မမအိုင္အိုရာရယ္... အားက်တယ္ တကယ္ ..
ReplyDeleteစူးႏြယ္ေလး…
ReplyDeleteခုုနကဘဲ စူးႏြယ္ရဲ ့ဂရိကုုိလိုုက္လည္လိုုက္ေသးတယ္။ စာေတြေတာ့ဖတ္မရေတာ့ပံုုေတြပဲလာလာငမ္းရတယ္ေလ။
ကုုိယ္လည္းအရင္ကေျမပဲမၾကိဳက္ဘူး။ အျပဳတ္နဲ ့အေၾကာ္ဘဲစားတယ္။ လက္ဖက္ထဲဆုုိေၾကာ္ထားရင္စားတယ္။ အေလွာ္ဆုုိမစားဘူး။
ခ်ဥ္ေပါင္မစားရတာအရမ္းၾကာေနျပီ။ အဲဒါျပန္စားရတာေလ။
အင္ဒီးယန္းဆုုိင္သြားတုုန္းကရလာတာ။ အရင္တုုန္းကလိုုေဖါခ်င္းေသာခ်င္းမစားႏုုိင္ေတာ့ဘူး စူးႏြယ္ေလးေရ။
အစားအေသာက္ရပ္၀န္းကို အလည္ေရာက္လာခ်ိန္
ReplyDeleteအိုင္အိုရာရဲ႕ ဘယ္ေတာ့ ျပင္ျပင္စံုစံုလင္လင္ ထမင္းပြဲေလးကို ျမင္လိုက္လို႔
အေရာက္လာၿပီး အားေပးသြားတယ္ေနာ္ ...
စိတ္ဓာတ္အစဥ္ၾကည္လင္ေအးျမပါေစကြယ္။
ေမတၱာျဖင့္
အန္တီတင့္
စားခ်င္လိုက္တာ... ခ်ဥ္ေပါင္ေၾကာ္မစားရတာ ၾကာၿပီ။ ဆိုင္က ခ်ဥ္ေပါင္ေၾကာ္ေတြစားရင္ ၀မ္းေလ်ာလို႔ မစားရဲဘူး။ ခ်ဥ္ေပါင္ရြက္ကလည္း ဒီမွာရွားတယ္။ ဟင့္..
ReplyDeleteကန္ဒီ့အေမလည္း အဲ့လိုပဲ။ ခရီးသြားရင္ အစုံလုပ္သြားတာ ၾကက္ဥျပဳတ္၊ လက္ဖက္ :D :D
Little Indiaမွာ ခ်ဥ္ေပါင္လတ္လတ္ဆတ္ဆတ္ေတြအမ်ားျကီးရွိပါတယ္ ကန္ဒီသြားျကည့္ျကည့္လိုက္ပါ
Deleteတီတင့္…
ReplyDeleteအျမဲတမ္းလူတဖက္သားကိုုစိတ္ခ်မ္းသာေအာင္ေျပာတတ္တယ္ေနာ္။ း)
အဲလိုုစံုုစံုုလင္လင္ကေတာ့အလုုပ္အားရက္ေလးမွစားျဖစ္သလိုုပါဘဲတီတင့္ရယ္။
အားေပးသြားလိုု ့ေက်းဇူးတင္ပါတယ္ရွင္။
ကန္ဒီေလး..
အဲဒီမွာခ်ဥ္ေပါင္ေပါတယ္မွတ္ေနတာ။ ျမန္မာဆုုိင္ေတြအမ်ားၾကီးဆုုိေတာ့ေလ။
အျပင္ဆုုိင္ကစားရင္၀မ္းေလ်ွာတတ္တယ္ဆုုိရင္ကုုိယ့္ဖာသာခ်က္စားမွစားရမွာေပါ့ေနာ္။
ခုုေတာင္ေျပာရင္းစားခ်င္လာျပီ။ ဒီမွာလည္းငတ္တယ္ကန္ဒီေလးေရ။ အရင္ေနရာလိုုမဟုုတ္ဘူး။ း) အေမေတြကေတာ့တကယ္ေတာ္တယ္ေနာ္။ သူတိုု ့ ကုုိဘယ္ေတာ့မွမမီွဘူးရယ္။
ငပိရည္က ဘာကိုသံုးတာလဲဟင္
ReplyDeleteဘူးေလး ျပေပးပါလားဟင္
ေက်းဇူးေနာ္
အမည္မေဖၚလုုိသူ...
ReplyDeleteခုုဘဲ ဓါတ္ပံုုရုုိက္ျပီးတင္ေပးလိုုက္တယ္ေနာ္။
အထဲမွာအေကာင္လုုိက္ေလးေတြပါပါတယ္။
လာလည္လုုိ ့ေက်းဇူးတင္ပါတယ္ရွင္။
ေက်းဇူးတင္ပါတယ္ ေနာ္..
Deleteေက်းဇူးတင္ပါတယ္ ေနာ္..
Deleteး))))
Deleteသူေနာ္ လုပ္ျပန္ျပီ။
ReplyDelete၂ေယာက္ထဲနဲ. ပြဲေတာ္တည္လုိက္တာမ်ား စံုတကာကိုေစ.ေနတာဘဲ။
ဟင္းဟင္း ေဘဘီေလးေတြမရွိခင္တံုးေတာ. စိတ္ၾကိဳက္ လုပ္ထားဦးေပါ.ေလ....(မနာလိုသံႏွင္.ေျပာသြား)
ေတာ္ေသးတယ္၊ ဗိုက္အျပည္.စားထားျပီးတဲ.အခ်ိန္မွ အိုင္အိုရာ.ပုံေတြကိုလာၾကည္.မိလို.။ ႏို.မို.ဆို ေသျပီဆရာ ျဖစ္သြားႏိုင္တယ္ ကံေကာင္းခ်က္ .....ေျမပဲေလးကိုအဲ.လုိေမႊးေနေအာင္ေၾကာ္ျပီးေတာ. ဒို.က ထမင္းျဖဴေလးနဲ.စားရတာ အရမ္းၾကိဳက္
အမည္မေဖၚသူ..သူေရ..
Deleteေဘဘီေလးေတြမရွိဘူး။ ေဘဘီၾကီးေတြပဲရွိတယ္။ ကုုိယ္ရယ္အိမ္ဦးနတ္ရယ္ဘဲ။ ေဘဘီေလးတစ္ေယာက္ေလာက္ေမြးစားခ်င္ေနတာ။
ကုုိယ္ကလူငယ္လိုုပဲေနတတ္လိုု ့ငယ္တယ္ထင္ေနၾကတာ။ လူက " One foot is already in the grave" ျဖစ္ေနျပီ။ း)
မမအိုင္အိုရာေရ .. ထမင္းပြဲ ျပင္ထားလုိက္တာ စံုေနတာပဲ
ReplyDeleteငပိရည္တို႔စရာ အရမ္းႀကိဳက္တယ္ ေျမပဲလဲ ႀကိဳက္တယ္ အခုလို အခြံနဲ႔ ေၾကာ္ထားတာပိုႀကိဳက္တယ္
ခ်ဥ္ေပါင္ေၾကာ္ကလဲ ရွယ္ပဲ
အေခါက္ေခါက္ အခါခါ ျပန္ၾကည္႔ၿပီး မ်က္စိနဲ႔ အားေပးသြားပါတယ္ .. း)
မိုးစက္ဝိုင္
မိုုးစက္ေလး..
Deleteစိတ္ပါရင္ပါသလိုုေပါ့ကြယ္။
ငါးပိရည္ေဖ်ာ္မိရင္တုုိ ့စရာေလးနဲ ့မွစားခ်င္တာ။ ခ်ဥ္ေပါင္ေၾကာ္ကုုိမစားရတာၾကာလွျပီဆုုိေတာ့ေတာ္ေတာ္စားလိုု ့ေကာင္းတယ္အဲဒီေန ့က။ း)
ခ်ဥ္ေပါင္ေၾကာ္နဲ႔ ငါးပိရည္က်ိဳကေန မ်က္စိမခြာႏိုင္ဘူး ျဖစ္သြားတယ္...၊ း) အထူးသျဖင့္ ငါးေႁမြထိုးဆီျပန္နဲ႔ ခ်ဥ္ေပါင္ေၾကာ္ ပန္းကန္ေတြထက္ေတာင္ ပိုႀကီးတဲ့ ပန္းကန္လံုးႀကီးနဲ႔ အထူးလွေနတဲ့ ငါးပိရည္က်ိဳကို တသက္စာ မွတ္မိေအာင္ ၾကည့္သြားခဲ့တယ္ မအိုင္အိုရာ...၊ း))
ReplyDeleteကုုိညီလင္းသစ္..
Deleteေျပ ာလိုု ့ေျပ ာတာမဟုုတ္ဘူး။ ငါးပိရည္ေဖ်ာ္တုုန္းကေတာင္ကုုိညီလင္းသစ္ကုုိသတိရလိုုက္ေသးတယ္။ ငရုုတ္သီးေတြအမ်ားၾကီးထဲ့ထားလိုု ့ေလ။ း)
ကညလသ ကေ သေသခ်ာခ်ာကိုုအားေပးခံစားသြားတာဘဲ။ ငါးပိရည္ေတြအမ်ားၾကီးေဖ်ာ္ျပီးေသြးေတြတုုိးမွာစုုိးလိုု ့ရက္ဆက္မစားရဲဘူး။ ငါးေျခ ာက္လွဲ ့စားတယ္။ ဟား..ဟား..။
ငပိရည္နဲ႔တုိ႔စာေလးကုိ မ်က္စိထဲကမထြက္ဘူးကြယ္
ReplyDeleteေဟး ဂ်က္..
ReplyDeleteသတိရေနတာ။ စပါယ္ပန္းပင္ေလးေတြ ့လိုု ့၀ယ္ထားတာစပါယ္ပန္းပြင့္ေလးေတြနဲ ့ေလ။
အဲဒါစပါယ္ပန္းေလးေတြေတြ ့ေတာ့ ဂ်က္ကိုုသတိရေနတာ။
အိုုင္အိုုရာ
ဟင္းေတြအကုန္ႀကိဳက္တယ္ စားခ်င္တယ္ က်န္တဲ့ဟင္းေတြလည္း ဗိုက္ဆာတုိင္း လိုက္ငမ္းမယ္ မ်ားမ်ားခ်က္ မ်ားမ်ားတင္ေနာ္
ReplyDeleteပိုုးပိုုး..
ReplyDeleteဟင္းေတြအကုုန္ၾကိဳက္ရင္အၾကိဳက္တူတာေပါ့ေနာ္။
ငမ္းပါ။ ငမ္းပါ။ ဒီလိုုလာလည္မဲ့သူေမ်ွာ္ေနတာ။
မ်ားမ်ားခ်က္တယ္။ မ်ားမ်ားတင္ခ်င္ပါတယ္။ မ်ားမ်ားမေရးခ်င္ဘူးကြယ္။
ခ်က္နည္းမပါရင္လည္းအားနာစရာ။
အုုိင္အိုုရာ