Sometimes, I feel like I would like to share something with my old friends, new friends and my family members. This is just a place where I, my friends and my family members can share our ideas and our interests.

Monday, May 2, 2011

ညစာထမင္းလြတ္မုုန္ ့ဟင္းခါး၊ ဘူးသီးေၾကာ္၊ ကန္ဇြန္းရြက္ေၾကာ္

 အလြယ္နည္းပါ။ သူငယ္ခ်င္းလက္ေဆာင္ေပးတဲ ့စံျပေဒၚၾကည္အထုုတ္ကိုု စပါးလင္နဲ ့ျပဳတ္ထားတဲ့ ငါးျပဳတ္ေတြထဲ့၊ ၾကက္ဥျပဳတ္ေတြထဲ့၊ ၾကက္သြန္ဥေလးေတြထဲ့ ျပီးျပင္ခ်က္လိုုက္တာပါ။

ငရုုတ္သီးမွုုန္ ့ကေတာ့ရွယ္ဘဲေနာ္။ ကုုိယ့္ဖာသာ အေတာင့္ကိုု ေၾကာ္ျပီးၾကိတ္ထားတာပါ။ ငရုုတ္သီးမွုုန္ ့ေတြထဲက အညွာေတြ၊ (တခါေလခဲေတြ၊ ပုုိးဟတ္ေခ်းေတြ)ပါတတ္လိုု ့ေနာက္ပိုုင္းဆုုိအိမ္မွာဘဲလုုပ္ပါတယ္။ ဒီေရာက္ေတာ့မလုုပ္ျဖစ္ပါဘူး။ ခုုမွျပန္လုုပ္ျဖစ္တာပါ။ (ကုုိညီလင္းသစ္နဲ ့အစပ္သမားမ်ားအတြက္စပါယ္ရွယ္။ ေဘဘီကေတာ့မတဲ့ဘူးေနာ္)
 ဒါကသူငယ္ခ်င္းေၾကာ္ေပးတဲ့ကန္ဇြန္းရြက္ေၾကာ္ပါ။ ထံုုးစံအတိုုင္းကုုိယ္လုုပ္ခ်င္ရာလုုပ္ၾကတယ္ဆိုုေတာ့ ကန္ဇြန္းရြက္ေၾကာ္ကုုိလည္းဘာမဆိုုင္ညာမ ဆုုိင္စားခ်င္ၾကပါတယ္။ (ထမင္းလြတ္နံမည္တပ္ျပီး)ၾကက္သြန္ျဖဴေလးနဲ ့ငရုုတ္သီးစိမ္းေလးဒါးျပားရုုိက္ျပီးေၾကာ္ထားလိုု ့ေမႊးလည္းေမႊး၊ မႊန္လည္းမႊန္ျပီးအားလံုုးဟတ္ခ်ုဳိးေတြခ်ီၾကလိုု ့ရီလိုုက္ၾကရတာ။ စားလိုု ့လည္းအရမ္းေကာင္း။ သူငယ္ခ်င္းက ႏွစ္ပဲြေၾကာ္ေပးပါတယ္။ ဂဲမေလာက္တီး၀ိုုင္းလိုုဘဲ က်မတိုု ့သံုုးေယာက္ကလည္း ခ်မေလာက္တီး၀ိုုင္းပါဘဲ။


 က်မကေဂၚဖီထုုတ္ပါးပါးလွီးထဲ့စားရတာၾကိဳက္လိုု ့ထဲ့စားပါတယ္။ ေပ်ာ့ေပ်ာ့ texture ေတြမ်ားတဲ့ အရာထဲမွာကၾကြတ္ကၾကြတ္ျဖစ္ေနတာကိုု စားခ်င္လိုု ့ပါ။  (ညကမရုုိက္ႏုုိင္ပါဘူး။ အရင္စားမိလိုု ့)
 ဒါကသူ ့ပန္းကန္ပါ။ ညကသူ ့ပန္းကန္ျပင္ျပီး အတင္းဓါတ္ပံုုေပးရိုုက္ပါဆိုုျပီးရုုိက္ထားတာ။ း)
 ဘူးသီးေၾကာ္ကမုုန္ ့ဟင္းခါးထဲေရာ၊ ဒီတိုုင္းအခ်ဥ္နဲ ့ဆလတ္ရြက္နဲ ့ေရာစားၾကပါတယ္။ ၾကိဳက္သလိုုထဲ့သံုုးေဆာင္ပါ။ အေၾကာ္နဲ ့ဟင္းရည္ခ်ည့္လည္းေသာက္လိုု ့ရပါတယ္။
ပဲြျပင္ထားတဲ့ထဲႏွစ္သက္ရာထဲ့ျပီးသံုုးေဆာင္သြားႏုုိင္ပါတယ္ရွင္။


 မုုန္ ့ဟင္းခါးဆုုိဟင္းရည္ပြက္ေနမွေနာ္။ ဒီမွာပြက္ပြက္ဆူဟင္းရည္အိုုးပါ။ သူငယ္ခ်င္းအမၾကီးတေယာက္နဲ ့ဆံုုးသြားတဲ့ဆရာရင္းတေယာက္ကိုုသတိရမိပါတယ္။ မုုန္ ့ဟင္းခါးဟင္းရည္မပူလိုု ့ကေတာ့အဲဒီဆုုိင္ေသျပီသာမွတ္။ မ်က္ေစာင္းေတာ့အနဲဆံုုးသူတုုိ ့ထိုုးလိုုက္ၾကပါတယ္။ သုုငယ္ခ်င္းအရြတ္တံုုးေလးတေယာက္ကေတာ့ မုုန္ ့ဟင္းခါးစားရင္ထမင္းထဲ့ျပီးက်က်နနနယ္ျပီး ခပ္ျပစ္ျပစ္ေလးငရုုတ္သီးမွုုန့္ေတြမ်ားမ်ားနဲ ့စားပါတယ္။ တူမက်ေတာ့ မုုန္ ့ဟင္းခါးကိုု ထမင္းေပၚသာသာေလးပံုုျပီးစားပါတယ္။သူတိုု ့ေလးေတြကိုုလည္းသတိရမိပါတယ္။

 အိုုးဘဲဥအစားအုုိးၾကက္ဥမ်ားနဲ ့သံုုးေဆာင္သြားပါရွင္။




 ဒီလိုုဆီခ်က္ေလးေတြထဲ့စားေတာ့ပိုုေကာင္းတာေပါ့။ သုုပ္စားရင္လည္းအဆင္ေျပတယ္ေလ။(အရင္ကရုုိက္ထားတဲ့ပံုုပါ)က်မတိုု ့အိမ္မွာအေမနဲ ့ေမာင္ေလးကသုုပ္စားတာပိုုၾကိဳက္ေတာ့သုုပ္စားလိုု ့ရေအာင္ ဟင္းဆီသတ္ကတည္းကငါးဆီသတ္ေတြကိုုအျမဲဖယ္ထားေလ့ရွိပါတယ္။ က်မကေတာ့တေန ့ကတည္းက ေန ့လည္အဆာေျပငါးေမႊဟင္းနဲ ့သုုပ္စားျပီးသြားပါျပီ။
ကုုိင္း..က်မတုုိ ့အားလံုုးစားလိုု ့ျပီးျပီဆိုုေတာ့ အခ်ဳိတည္ဘိုု ့ဘဲက်န္ပါေတာ့တယ္။ အားလံုုးေကာ္ဖီျပင္းျပင္းဆိမ့္ဆိမ့္ေလးေတြေသာက္ျပီး အခ်ဳိတည္းရင္း အိုုစမာဘင္လာဒင္သတင္းဆက္ၾကည့္ျပီး အာလူးေတြဖုုတ္ၾကပါတယ္။

သိပ္အီေနရင္ေတာ့ တေန ့ကခဲြထားတဲ့ နာနတ္သီးေလး ကုုိအခ်ုဳိတည္းေပါ့ေနာ္။

ေရာက္လာသူအေပါင္းစိတ္ေအးခ်မ္းသာစြာနဲ ့သံုုးေဆာင္သြားပါေနာ္။
ခင္မင္ေလးစားေသာ
အိုုင္အိုုရာ


မွတ္ခ်က္။ စူစန္ေရ လာၾကည့္တာအားနာလိုု ့ျမန္ျမန္တင္ေပးလုုိက္ပါတယ္ေနာ္။ မုုန္ ့ဟင္းခါးၾကိဳက္ရဲ့လားေတာ့မသိ။

18 comments:

  1. မုန္႔ဟင္းခါးကို တကယ္ပဲ သြားရည္ယုိတယ္ဗ်ိဳ႕၊ း) ဆိုင္က ေလွာ္ၿပီးသားင႐ုတ္ သီး မႈန္႔ေတြမွာ ဖလံျဖဴေတြနဲ႔ မစပ္တာေတြ ခဏခဏ မိၿပီးကတည္းက က်ေနာ္လည္း ကိုယ့္ဟာကိုယ္ပဲ အိမ္မွာ ေလွာ္စားေတာ့တယ္ဗ်ာ..။

    ReplyDelete
  2. ေအာင္မေလးဗ်ာ.... အိပ္ယာ၀င္ခါနီးမွ ေရာက္လာမိလို႔ ဗိုက္ေတြ တဂြီဂြီ ျဖစ္သြားတယ္။ မုန္႔ဟင္းခါးကေတာ့ ရွယ္ပါပဲဗ်ာ။ နာနတ္သီး လွီးထားတာေလးကို သေဘာက်မိတယ္။ ခြက္ေလးပါရတယ္ ဆုိေတာ့ အဆင္ေျပတယ္ဗ်ာ။ မွတ္ထားအံုးမယ္။ အိပ္ခါနီးမို႔ ေနာက္မွပဲ တစ္ေခါက္ထပ္လာျပီး သြားရည္က်အံုးမယ္...:P:P:P
    ေပ်ာ္ရႊင္ပါေစ အိုင္အိုရာ...

    ReplyDelete
  3. ေဘဘီက ငရုပ္သီးပဲ မတည့္တာေနာ္
    က်န္တာေတာ့ ပါစပ္နဲ႔ အကုန္တည့္တယ္ :P
    ေမးမလို႔ အိုင္အိုရာ့ သူက ပန္ကန္ေလးေတာင္
    ဓါတ္ပံုေပးမရိုက္ဘူးဆိုေတာ့ တြန္႔တိုတာေပါ့ေနာ္ :P
    စတာ အတည္ေနာ္ :P

    ReplyDelete
  4. အိုးၾကက္ဥနဲ ့ႏွစ္ပြဲဗ်ိဳ ့။ နာနတ္သီးလွီးထားတာေလး ကဗ်ာဆန္တာ။ :)

    ReplyDelete
  5. မုန္႔ဟင္းခါးအရမ္းၾကိဳက္ပါတယ္..။
    ဘူးသီးေၾကာ္ေတာ့ သိပ္မဝၾကိဳက္ဘူး။ပဲျခမ္းေၾကာ္ေလးပါမွ။
    ငရုတ္သီးမွဳန္႔ကို ကိုယ္တိုင္မလုပ္ဖူးေသးဘူး။
    စမ္းၾကည့္ရအုန္းမယ္။


    ေပါက္

    ReplyDelete
  6. ကုုိညီလင္းသစ္..
    သြားရည္ယိုုရင္လည္းအားေပးသြားပါဗ်ဳိ ့။

    ေရႊညာသားေလး..
    အိပ္ယာကႏုုိးမွျပန္လာလည္ျပီးသံုုးေဆာင္ဦးေနာ္။

    ေဘဘီေရ..
    တဲ့တာေတြအားလံုုးအၾကိဳက္စားသြားပါေနာ္။
    ဒီလိုုေဘဘီေရ..ကုုိယ္က ဘေလာ့အတြက္ ဓါတ္ပံုုရုုိက္ရိုုက္ေနေတာ့ သူက ဗုုိက္အရမ္းဆာတဲ့အခ်ိန္ဆုုိ ကုုိယ္ဓါတ္ပံုုရိုုက္တာျပီးေအာင္ေစာင့္ေပးရတယ္ေလ။ ကုုိယ္ကလည္း လွည့္ပတ္ရီုုက္ေနေတာ့ နဲနဲေလးေတာ့ၾကာတာေပါ့ကြယ္။ ျပီးလည္းျပီးေရာ သူကပူမွၾကိဳက္ေတာ့ ျပန္အပူေပးရျပန္ေရာ။ မုုန္ ့ဟင္းခါးဆုုိေတာ့ ပုုိဆိုုးတာေပါ့။ ေအးသြားရင္ မစားခ်င္ေတာ့ဘူးေလ။ သူကနကုုိယ္ကမွမုုန္ ့ဟင္းခါးသိပ္စားတာမဟုုတ္ဘူး။ း))))) (သူ ့ကိုုလွမ္းေျပာျပေတာ့ သူကေျပာတယ္။ ညကအရမ္းဆာေနလိုု ့ပါတဲ့။ မတြန္ ့တိုုပါဘူးတဲ့)

    ညယံ..
    အုုိးၾကက္ဥနဲ ့ေရာ နာနတ္သီးေရာ သံုုးေဆာင္ပါရွင္။

    ေပါက္ေရ..
    ေဆာရီးေနာ္။ ကုုိယ္ကပဲေၾကာ္မၾကိဳက္ေတာ့ မ်ားေသာအားျဖင့္မစားဘူး။ ဘူးသီးေၾကာ္ကုုိလည္း ကၽြတ္ေနမွစားတာမ်ားပါတယ္။ ေပ်ာ့ေနရင္မစားခ်င္ဘူး။ဂ်ီးမ်ားတယ္။ း) ဒီမွာတကယ္ေတာ့ ပဲေၾကာ္ေကာင္းေကာင္းရယ္ဒီမိတ္၀ယ္လိုု ့ရပါတယ္။ ငရုုတ္သီးမွုုန္ ့ကေညွာ္တာကလဲြရင္ သိပ္မပင္ပန္းပါဘူး။ ေအးတဲ့အခ်ိန္ ဘလင္န္ဒါ နဲ ့ကုုိယ္ႏွစ္သက္တဲ့အေန ၾကိတ္လိုုက္တာပါဘဲ။ ဒါေပမဲ့ ေမႊးျပီးကၽြတ္ေနေတာ့စားလိုု ့ပိုုေကာင္းတယ္။ လုုပ္ရက်ဳိးနပ္တယ္ထင္တာဘဲကြယ္။ ကုုိယ္ကဆီနဲနဲ နဲ ့ေၾကာ္လိုုက္တာျမန္ျပီးပုုိေမႊးေအာင္လိုု ့ေလ။

    ReplyDelete
  7. အမေလး
    ၾကည္႔ရံုနဲ႔ ဗိုက္၀ေၾကးဆိုရင္ ထမင္းမစားဘဲ အ၀ၾကည္႕ပါတယ္
    မုန္႕ဟင္းခါးနဲ႕ အိုးဘဲဥကေတာ႔ ထူးထူးရွယ္ပါလား
    ၄ပန္းကန္ေတာ႔ အသာေလးဘဲ ဟဲဟဲ ယံုဘူးလား မယံုရင္ ေခၚေကၽြးၾကည္႕ပါလား
    နာနတ္သီးေလးက တစ္မ်ိဳး အျမင္ဆန္းေနတာမို႔ တကယ္ကို စားခ်င္စဖြယ္

    ReplyDelete
  8. ဟတ္ခ်ိဳး
    ငရုတ္သီးမွဳန္႕ကိုယ္တိုင္လက္ျဖစ္ဆိုေတာ႔ လတ္ဆတ္။
    ကန္ဇြန္းရြက္ေႀကာ္ထဲက ဒါးျပားရိုက္ ငရုတ္သီးစိမ္းရဲ႕ အနံ႕ကလည္း စာနဲ႕ ဓါတ္ပံုႀကည္႔ျပီး ကိုယ္႔ပါးစပ္ထဲေရာက္လာသလိုပဲ။
    အို္င္အိုရာေရ ေက်းဇူးပါ။
    မုန္႕ဟင္းခါးကိုေတာ႔ ခ်ဥ္ခ်ဥ္ငံငံစပ္စပ္ ေလး မွႀကိဳက္တယ္။

    ReplyDelete
  9. အဲသည္အထုပ္ေတာ႔မစားဖူးေသးဘူး
    မုန္႔ဟင္းခါးငါးဖယ္နဲ႔တပဲြေပးပါ။ ငါးဖယ္မ႐ိွဘူးလား...ဒါဆို အလြတ္ပဲေပး။ အသုပ္လည္းစားခ်င္တယ္။ ငါးေမႊဟင္းေလးနဲ႔ Iora စားသလို သုပ္ေပးပါေနာ္... :P

    စူးႏြယ္ေလး

    ReplyDelete
  10. ေခ်ာ..
    ယံုုတယ္ဆိုုရင္ ေခၚမေကၽြးရေတာ့ဘူးလား း))))
    နာနတ္သီးတလံုုးလံုုးကုုိယ္တေယာက္ထဲစားလိုုက္ရတယ္။ ကူစားေပးရင္ေကာင္းမွာ။ း)

    မေကာင္းမြန္၀င္း..
    ဟတ္ခ်ဳိး..ပါ။ အဲေလ..ေက်းဇူးပါ။ ကုုိယ္ကေတာ့ ပထမ စားစားခ်င္း ငရုုတ္သီး မထဲ့ဘဲ သံုုးေလးဇြန္းကိုု ပလိန္းအရသာခံစားတယ္။ ျပီးေတာ့မွ ငရုုတ္သီးမွုုန္ ့ကုုိ ထဲ့စားပါတယ္။ အခ်ဥ္မထဲ့ဘူး။ ငံျပာရည္ကေတာ့ထဲ့တာဘဲမုုန္ ့ဖတ္နဲ ့ဆိုု။ ဟင္းရည္ေသာက္ရင္ အေၾကာ္တိုု ့၊ ငါးဖယ္တိုု ့နံနံပင္တိုု ့ထဲ့ျပီး ေသာက္ျပန္ပါတယ္။
    ထပ္ခါထပ္ခါစားမိလိုု ့သိပ္အီျပီဆုုိမွ အခ်ဥ္ထဲ့တာ။ း)

    စူးႏြယ္ေလး..
    ဟင္းအိုုးထဲ အထုုတ္ျဖည္ထဲ့ေတာ့ကုုိယ္ကစူးႏြယ္ေလးကုုိသတိရေနတာ။ စူးႏြယ္ ရယ္ဒီမိတ္ မုုန္ ့ဟင္းခါးလား၊ ပုုန္းရည္ၾကီးလားမသိဘူးခ်က္တုုန္းကပုုိးဟတ္လားဘာလား (ဘာလားညာလားေတြမ်ားေနျပီ၊ ဖတ္တာေတြကလည္းအမ်ားၾကိးကိုု)(ပုုန္းရည္ၾကီးကသဲေတြပါတာဟုုတ္) ေတြ ့လိုု ့သြန္ပစ္ရတယ္ဆိုုေတာ့ ကုုိယ္ကလည္း ျပဴးျပဲျပီးေသခ်ာၾကည့္တာ။ ကုုိယ္လည္း ရယ္ဒီမိတ္ေတြသာစားေနရတာ သိပ္ေတာ့စိတ္မသန္ ့ဘူးရယ္။
    ငါးဖယ္ကလည္းလုုပ္တိုုင္းေနာင္တရလိုု ့ ဘိြဳင္းေကာက္လုုပ္ထားတယ္ေလ။ း)
    အလြတ္လည္းစား၊ အသုုပ္လည္းလုုပ္ေပးမယ္ေနာ္ ကုုိယ့္လိုု။

    ReplyDelete
  11. ေခ်ာ..
    ယံုုတယ္ဆိုုရင္ ေခၚမေကၽြးရေတာ့ဘူးလား း))))
    နာနတ္သီးတလံုုးလံုုးကုုိယ္တေယာက္ထဲစားလိုုက္ရတယ္။ ကူစားေပးရင္ေကာင္းမွာ။ း)

    မေကာင္းမြန္၀င္း..
    ဟတ္ခ်ဳိး..ပါ။ အဲေလ..ေက်းဇူးပါ။ ကုုိယ္ကေတာ့ ပထမ စားစားခ်င္း ငရုုတ္သီး မထဲ့ဘဲ သံုုးေလးဇြန္းကိုု ပလိန္းအရသာခံစားတယ္။ ျပီးေတာ့မွ ငရုုတ္သီးမွုုန္ ့ကုုိ ထဲ့စားပါတယ္။ အခ်ဥ္မထဲ့ဘူး။ ငံျပာရည္ကေတာ့ထဲ့တာဘဲမုုန္ ့ဖတ္နဲ ့ဆိုု။ ဟင္းရည္ေသာက္ရင္ အေၾကာ္တိုု ့၊ ငါးဖယ္တိုု ့နံနံပင္တိုု ့ထဲ့ျပီး ေသာက္ျပန္ပါတယ္။
    ထပ္ခါထပ္ခါစားမိလိုု ့သိပ္အီျပီဆုုိမွ အခ်ဥ္ထဲ့တာ။ း)

    စူးႏြယ္ေလး..
    ဟင္းအိုုးထဲ အထုုတ္ျဖည္ထဲ့ေတာ့ကုုိယ္ကစူးႏြယ္ေလးကုုိသတိရေနတာ။ စူးႏြယ္ ရယ္ဒီမိတ္ မုုန္ ့ဟင္းခါးလား၊ ပုုန္းရည္ၾကီးလားမသိဘူးခ်က္တုုန္းကပုုိးဟတ္လားဘာလား (ဘာလားညာလားေတြမ်ားေနျပီ၊ ဖတ္တာေတြကလည္းအမ်ားၾကိးကိုု)(ပုုန္းရည္ၾကီးကသဲေတြပါတာဟုုတ္) ေတြ ့လိုု ့သြန္ပစ္ရတယ္ဆိုုေတာ့ ကုုိယ္ကလည္း ျပဴးျပဲျပီးေသခ်ာၾကည့္တာ။ ကုုိယ္လည္း ရယ္ဒီမိတ္ေတြသာစားေနရတာ သိပ္ေတာ့စိတ္မသန္ ့ဘူးရယ္။
    ငါးဖယ္ကလည္းလုုပ္တိုုင္းေနာင္တရလိုု ့ ဘိြဳင္းေကာက္လုုပ္ထားတယ္ေလ။ း)
    အလြတ္လည္းစား၊ အသုုပ္လည္းလုုပ္ေပးမယ္ေနာ္ ကုုိယ့္လိုု။

    ReplyDelete
  12. မုန္႔ဟင္းခါးကေတာ့ ဘယ္အခ်ိန္ေတြ႔ေတြ႔ ဘယ္ေနရာမွာေတြ႔ေတြ႔ အခ်ိန္တိုင္း စားခ်င္ေနတာပါပဲ... ဓါတ္ပံုေတြက ရည္လည္မိုက္တယ္... တကယ္ကို စားခ်င္စရာေကာင္းတယ္... း))

    ReplyDelete
  13. မသက္ေ၀..
    ဟုုတ္တယ္ ကုုိယ္လည္း မုုန္ ့ဟင္းခါးသိပ္ၾကိဳက္တယ္။ (အဲ..မေကာင္းရင္ေတာ့မၾကိဳက္ဘူး း)။ )
    ဓါတ္ပံုုေတြမိုုက္တယ္ဆိုုလိုု ့၀မ္းသာေက်းဇူးတင္ပါတယ္။

    ReplyDelete
  14. အစ္မအိုင္အိုရာက ရို႕စ္ ႏွစ္သက္တာေတြခ်ည္းပဲ ခ်က္ထားတာကိုး။ မုန္႔ပာင္းခါးနဲ႔ ကန္ဇြန္းရြက္ေႀကာ္ကို ဟမ္ဘာဂါေတြ၊ ပီဇာေတြထက္ ပိုမက္ေမာတယ္။ နာနတ္သီး လီွးထားတာေလး လွလိုက္တာ။ နာနတ္သီး ႀကိဳက္ေပမယ့္ ရို႕စ္က မလွီးတတ္လို႔ မ၀ယ္ျဖစ္ဘူး။ လွီးျပီး အသားေတြ အကုန္ပါကုန္တာ း)))

    ReplyDelete
  15. rose..
    ဒါဆိုုကုုိယ္နဲ ့တူေနျပီ။ ကိုုယ္လည္းအဲဒါေတြပိုုမက္ေမာတယ္။ နာနတ္သီးကိုုအဲလိုုလွီးတာမ်က္ေစ့လည္းသပ္သပ္ဖယ္စရာမလိုုဘူး။ ေတာ္ေတာ္ ျမန္တယ္။ ဒါးရွည္ရွည္ထက္ထက္ေလး နဲ ့ဆိုုပိုုေကာင္းတယ္သိလား။

    ReplyDelete
  16. rose..
    ဒါဆိုုကုုိယ္နဲ ့တူေနျပီ။ ကိုုယ္လည္းအဲဒါေတြပိုုမက္ေမာတယ္။ နာနတ္သီးကိုုအဲလိုုလွီးတာမ်က္ေစ့လည္းသပ္သပ္ဖယ္စရာမလိုုဘူး။ ေတာ္ေတာ္ ျမန္တယ္။ ဒါးရွည္ရွည္ထက္ထက္ေလး နဲ ့ဆိုုပိုုေကာင္းတယ္သိလား။

    ReplyDelete
  17. မုန္႕ဟင္းခါးက တကယ္စားခ်င္သြားတယ္၊
    ခ်က္မယ္ခ်က္မယ္နဲ႕ မခ်က္ျဖစ္ပါဘူး။

    ReplyDelete
  18. ဂလု....ဂလု....ဂလု..............လုပ္ထားတာေလးက စားခ်င္စရာေကာင္းလြန္းလို.လွ်ာေတာင္ ခလုတ္တိုက္တယ္ကြယ္..... း)

    ReplyDelete

မွတ္ခ်က္ေလးေတြကိုုရင္းႏွီးခင္မင္စြာေပးႏုုိင္ပါတယ္ရွင္။ ေက်းဇူးတင္လွ်က္ပါ။