ဟင္းႏုုႏြယ္ရြက္ေၾကာ္၊ ၾကက္သားျပဳတ္ေၾကာ္၊ ဖတ္ဖိုုင္ရြက္ေထာင္း၊ အားလံုုး ပံုုစားပါတယ္။
ဖတ္ဖုုိင္ရြက္ေထာင္း
ကန္စြန္းရြက္ခ်ဥ္ရည္
ငါးေျခာက္ေၾကာ္ (ခ်စ္ခ်စ္ေၾကာ္ေပးတာပါ)
စိတ္မအား၊လူမအားမိုု ့ဘာမွမေရးျဖစ္ပါ။ သတိတရလာလည္ၾကသူမ်ား၊ ႏွုုတ္ဆက္စကားထားခဲ့သူမ်ားကိုု ၾကည္ႏူးမိ ေက်းဇူးတင္မိေၾကာင္းေလး ေျပာပါရေစေနာ္။ တိုုက္ဆုုိင္တာေတြ ့တိုုင္း အားလံုုးကိုု သတိရေနမိပါတယ္။
ကိုယ္လည္း သတိရေနပါတယ္
ReplyDeleteအားမွ ေျဖးေျဖးခ်င္းေရေပါ့
ဖက္ဖယ္ရြက္ေထာင္း စားခ်င္လိုက္တာ း)
All look very delicious. sis, I was worried about you. I drop a line in your cbox. Hope everything is fine with you.
ReplyDeleteMa Ma, welcome back :)
ReplyDeleteTake care of yourself, sis, wish you have a great time and thank you so much for this new post. Hey, I wanna eat special fried dried fish with sour soup!!!
ReplyDeleteMon Petit Avatar
ခ်ဥ္ရည္ေလးနဲ႕အေထာင္းေလးနဲ႕ ေကာင္းမွေကာင္း...
ReplyDeleteေဘဘီ..
ReplyDeleteကုုိယ္လည္းသတိရေနတယ္။ ေဘဘီ့ဟင္းေတြလည္း စားခ်င္လိုုက္တာ။ ဒီမွာျဖစ္သလိုုခ်က္စားေနလိုု ့။
ရုုိ ့စ္..
ေက်းဇူးေနာ္။ မအားလိုု ့စာျပန္မေရးႏုုိင္ခဲ့တာ ခြင့္လႊတ္နားလည္ေပးလိုု ့ပိုုေက်းဇူးတင္ခင္မင္ရပါတယ္။
ျမတ္ၾကည္ေလး..
ေက်းဇူး။
မြန္..
စိတ္ခ်င္းဆက္ႏြယ္ေနသလိုုဘဲ။ ဘန္ေကာက္ေရၾကီးေနလိုု ့မအားတဲ့ၾကားကမြန္ အဆင္ေျပရဲ ့လားလိုု ့စိတ္ကေရာက္ေရာက္ေနတယ္။
စူးႏြယ္ေလး..
ဆီတိုုဖူးေတြ ဒီမွာသိပ္ေပါလိုု ့ဒိုု ့လည္း အမ်ဳိးမ်ဳိးစမ္းသပ္စားတယ္သိလား။ ခ်ဥ္ရည္ဟင္းက အေငြ ့ေတြနဲ ့မိုု ့လိုု ့၀ါးေနတယ္။ အေထာင္းကေတာ့ သုုတ္ေျခတင္ရုုိက္လိုု ့၀ါးတာ။ ေခြးလႊတ္ေနာ္။
ဖတ္ပိုင္ရြက္ေထာင္းတဲ့ နာမည္ေလးက ဆန္းသား...
ReplyDeleteအိုင္အိုရာေရ
ReplyDeleteမဆက္သြယ္ရတာႀကာေနျပီေနာ္။
ကၽြန္မလည္းဘေလာ႔ဂ္မေရးျဖစ္ဘူး။
အခ်ိန္ရတုိင္းလာပါတယ္။
အခ်င္းခ်င္းသတိရေနမယ္ဆိုတာလည္း ယံုႀကည္ျပီးသားပါ။
ဟင္းေတြကေတာ႕ ထံုးစံမပ်က္ စားခ်င္စရာေတြပဲ။
ဒီတခါထူးျခားတာကေတာ႕ မအားေနခဲ႔မွန္းပိုသိသာတဲ႕ အျမန္ဟင္းစီးရီးျဖစ္ေနတာေပါ႕ေနာ္။
ငါးေျခာက္ေႀကာ္နဲ႕ ကန္ဇြန္းရြက္ခ်ဥ္ေရကေတာ႕ အစားခ်င္ဆံုးပဲ။
ေကာင္းေရ..
ReplyDeleteအျမန္ဟင္းစီးရီးကေတာ့ဆက္တုုိက္လာမွာ..ေကာင္းေကာင္းကိုုမခ်က္ျဖစ္တာ
ၾကာျပီ။ ခ်က္ရင္လည္း ဓါတ္ပံုုမရုုိက္ျဖစ္ဘူး။
တကယ္ဘဲ ကုုိယ္လည္းသတိရေနတာ။
အဲဒီငါးေျခာက္ေလးက ေစ်းလည္းေပါတယ္။ စားလိုု ့လည္းအရမ္းေကာင္းတယ္။ ေၾကာ္ရင္လည္း ျမန္ေတာ့ အျမဲေဆာင္ထားရတယ္။