အၾကိဳက္ဆုုံးဟင္းထဲမွာသူလဲပါတယ္။ ၾကက္သြန္ျဖဴ၊နီ၊ ျငဳတ္သီး ေထာင္း (တကယ္ေတာ့ေသးေသးေလးလွီးထားတာပါ) ၊ ပုုဇြန္ေျခာက္မွုုန္ ့၊ ဆား၊ ခရမ္းခ်ဥ္သီး ပါးပါးစိပ္ ထားတာေတြအားလံုုးကိုု ဆီထဲ့ျပီး လံုုးလိုုက္ပါတယ္။ (အခ်ိန္မေပးႏုုိင္လိုု ့ရယ္သိပ္လဲမထူးဘူးထင္လိုု ့ဆီမသပ္ေတာ့ပါဘူး)ခရမ္းခ်ဥ္သီးေၾကတ့ဲထိ၊ ေရလိုုရင္ေရနဲနဲခ်င္းထဲ့ျပီးေခ်ေပးျပီးၾကာၾကာေလးေတာ့တယ္ရပါတယ္။ ငံျပာရည္ နဲနဲကဲထဲ့ပါတယ္ တိုု ့စားလိုု ့ ေကာင္းေအာင္။ ဆီေလ်ွာ့ထဲ့ထားပါတယ္။ ခရမ္းခ်ဥ္သီးဗူးနဲ ့ခ်က္ရင္ေတာ့ super fast ေပါ့။ ဗူးေတြေပါတဲ့အရပ္မိုု ့fresh ပဲျဖစ္ႏုုိင္ရင္စားခ်င္ပါတယ္။ ဆီျပန္ျပန္ေလးၾကိဳက္ရင္ဆီမ်ားထဲ့ႏိုုင္ပါတယ္။ဟင္းခ်က္တာကေတာ့ အခ်ိန္ရယ္၊ mood ရယ္ အေပၚ မူတည္ျပီးေကာင္းတစ္လဲွ ့မေကာင္းတစ္လဲွ ့ျဖစ္တတ္ပါတယ္။ အခ်ိန္ရေပမဲ့mood ကမေကာင္းရင္ေတာ့၊ (အဟင္း) တာ့တာ ေပါ့၊ အဂၤလိပ္ေၾကာင္အိမ္ထဲမွာ သိမ္းရတာ အဆင္ေျပေအာင္ container ထဲဘဲထဲ့လိုုက္ပါေတာ့တယ္။
No comments:
Post a Comment
မွတ္ခ်က္ေလးေတြကိုုရင္းႏွီးခင္မင္စြာေပးႏုုိင္ပါတယ္ရွင္။ ေက်းဇူးတင္လွ်က္ပါ။